FeetUp Yoga praktijk is uitgegroeid tot een lesvorm die meer is dan van hoofd naar schouderstand met behulp van FeetUp trainer, die je hart boven je hoofd plaatst, is geen kwestie van spiermassa maar balans (met een beetje lef) en vooral naar binnen keren om te voelen, waarnemen en vertrouwen

FeetUp yoga practise is grown from using the FeetUp trainer not just for FeetUp asana but allround yoga practice. Where the FeetUp is used as an extension and build in variation tool making this type of practice accessible for every body type and level. Have fun and feel good going inward

Ik geef les op de volgende plaatsen NRG Lommel, Bemvoort Pelt en iFitness in Peer. Contacteer mij voor meer informatie of kijk op mijn instagram voor de laatste update Sil_Art_Flow

Ik combineer graag mijn passies. Zie hieronder ben ik gestart met het ontwerpen van een yoga kaartenset speciaal voor de FeetUp yoga beoefenaar als inspiratie maar zeker ook als collectors-item Yoga Art Flow