Imagine More through Play~Work~Create

(for English version scroll down)

Lees niet verder als je ge├»nteresseerd bent in een quick fix! 

Ik zou hier kunnen zeggen DEZE workshop of volgend stappenplan is DE manier om in jezelf te investeren. Dan ben ik bezig met een sales-pitch waar ik me echt niet mee bezig wil houden. Dus het volgende is wat ik wel weet en doe namelijk dingen gaandeweg uitzoeken vanuit mijn eigen interesses en dan bedenken daar hebben toch meer mensen iets aan!

Dus de vraag die ik mezelf stelde na mijn laatste blog; HOE investeer je in jezelf om meer verbeeldingskracht te ontwikkelen?

En hier is mijn eerste en vast niet laatste Inspire Yourself actieplan, constructieve/positieve toevoegingen altijd welkom! 

Do not read further if you are interested in a quick fix! I could say This workshop or step-by-step plan is the only way to invest in yourSelf! I have no interest in writing a sales pitch. Most things come about when I encounter a puzzling thing or question/idea and work on it. Afterwards it crosses my mind that there must be more people interested in this topic and that’s my reason to share. Sharing is Caring!-)

So the question I asked myself after my last blog; HOW do you invest in yourSelf to develop more imagination?

See above a five fased infographic Inspire-Yourself action plan. If you’re interested in the more detailed plan please write to me, see contact. Also constructive/positive remarks are always welcome.

Thanks for reading.